Hırkai Şerif Ortaokulu Erasmus + Stratejik Ortaklık Poznan Okul Etkinliği

Avrupa Birliği ve Ulusal Ajans işbirliği çerçevesinde yürütülen Erasmus+ stratejik ortaklık kapsamında, Polonya'nın Poznan şehrinde "National Games and Sports Bring Us Together" isimli projenin toplantısı, 3-9 Haziran tarihlerinde gerçekleşti. "Szkoła Podstawowa nr 2 z Oddziałami Dwujęzycznymi im" Okulunda düzenlenen eğitim toplantısına, İstanbul'dan Fatih Hırkai  Şerif Ortaokulunu  temsilen  okulumuzdan Müdür Yardımcısı Aydan ÖZKAYA, Türkçe Öğretmeni  Ebru BORAN ve Fen Bilimleri  Öğretmeni  Selma Timurlenk  katıldı.

Proje kapsamındaki planlamalar doğrultusunda "Akademia Wychowania Fizycznego w Poznaniu (Poznan Spor üniversitesi)"da , sağlıklı beslenme, spor ve beynin gelişimine etkisi konularında düzenlenen seminerlere iştirak edilirken, Polonya'nın yerel çocuk oyunları ve sporları gözlemlendi.

Poznan Belediyesinin Eğitim ve Spor Bölümü yetkililerine yapılan ziyarette, şehrin eğitim, spor ve sağlıklı yaşam konularında gerçekleştirdiği çalışmalar hakkında bilgi edinildi.

28-06-201828-06-201828-06-201828-06-2018

Yayın: 28.06.2018 - Güncelleme: 08.01.2024 13:06 - Görüntülenme: 757