Şbt

Okulumuzun merdivenlerini bilgilendirici merdiven giydirmeleri ile renklendirdik.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsaminda okulumuz öğrencileri Dede Korkut Hikayeleri yazdılar."

Şbt

Okulumuz Değerler Eğitimi Kulübü öğrencileri ÇEDES Projesi kapsamında hayvanları da unutmadı. Soğuk havalarda sıcak bir barınak arayan sevimli dostlarımıza, öğrencilerimiz yaptıkları kedi evleriyle sıcak bir yuva sağlamaya çalıştılar.

Şbt

Okulumuz Değerler Eğitimi Kulübü öğrencileri ÇEDES Projesi kapsamında Fatih Gençlik Merkezinde engelli bir bireyin yaşadıklarını konu alan ve gerçek hayattan sinemaya aktarılan “Buğday Tanesi” adlı filmi izlediler.

Ock

Okulumuz Değerler Eğitimi Kulübü öğrencileri ÇEDES Projesi kapsamında Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Dudu EKİNCİ DEMİR eşliğinde Kudüs Çocuk Atölyesi’ni ziyaret etti. Burada Filistin’i ve Kudüs’ü daha yakından tanıma imkânı elde ettiler. Kudüs’le ilgili sunumu dikkatle dinlediler, kısa çizgi filmi merakla seyrettiler. Boyama yaparak eğlendiler. Hediye edilen kitap ve dergilerle de etkinlik sona erdi.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Türkçe öğretmenimiz Dilek CANCA tarafından hazırlanan pano.

Ock

Okulumuz Değerler Eğitimi Kulübü öğrencileri ÇEDES Projesi kapsamında 06.12.2023 tarihinde Fatih Belediyesi 1. Sınıf Atık Getirme Merkezini ziyaret ettiler. Burada geri dönüşüm ve sıfır atık ile ilgili video izleyip geri dönüşümle ilgili sohbet ettiler. Daha sonra da atölyede ahşap, yün iplik, renkli boyalar vb. materyalleri kullanarak birbirinden güzel çeşitli ürünler ortaya koydular.

Ock

Hırkai Şerif Ortaokulu öğrencileri ÇEDES Projesi kapsamında 01.12.2023 tarihinde Vefa Gençlik Merkezini ziyaret etti. Merkezin spor salonunda çeşitli spor etkinlikleri yaparak eğlendiler.

Ock

Okulumuz Değerler Eğitimi Kulübü öğrencileri ÇEDES Projesi kapsamında 10.11.2023 tarihinde ayın değerleri olan sorumluluk ve öz denetim konularında bir pano hazırladılar. Görsel sanatlar atölyesinde etkinlikle ilgili boyama çalışmaları yaptılar.

Ock

Okulumuz Değerler Eğitimi Kulübü öğrencileri ÇEDES Projesi kapsamında 03.11. 2023 tarihinde öğretmenimiz Dudu EKİNCİ DEMİR eşliğinde Vefa Gençlik Merkezini ziyaret ettiler. Burada okçuluk sporunu deneyimleyerek merkezin diğer faaliyetlerini yakından görme ve tanıma imkanı elde ettiler.

Ock

Anasınıfımızda Neslihan Öğretmen rehberliğinde etkileşimli kitap okuma ve kelime görsellerini eşleştirme etkinliği yapılmıştır.

Ock

Okulumuz Değerler Eğitimi Kulübü öğrencileri ÇEDES Projesi kapsamında 26.10.2023 tarihinde Fatih Gençlik Merkezini ziyaret ettiler. Merkezin sinemasında Edep, Nezaket, Saygı konulu film izleyerek eğlendiler.

Ara

Okulumuz Değerler Eğitimi Kulübü öğrencileri ÇEDES Projesi kapsamında Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Dudu EKİNCİ DEMİR eşliğinde 19.10.2023 tarihinde ayın konusu olan Edep, Nezaket, Saygı kapsamında Ahmet Kabaklı Kütüphanesini ve Hırka-i Şerif Camii’ni ziyaret ettiler. Ahmet Kabaklı Kütüphanesinde kitap okuyup, kütüphane hakkında bilgi aldılar. Daha sonra Hırka-i Şerif Camii’ni ziyaret ederek tarihi camilerimizden olan bu camiyi yakından tanıdılar.

Ara

Ravza Savaş ve Arzu Öksüz öğretmenlerimizin öğrencileriyle hazırladıkları ve Anasınıfı B şubesi Neslihan Yücel öğretmenimizin hazırladığı Yerli Malı Haftası panoları.

Ara

Fatih İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Fatih Belediyesi ve Fatih Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünün düzenlediği Suriçi Kupası yüzme branşında okulumuz 5-A Sınıfı öğrencilerinden Zeynep Kaz kızlar kategorisinde ilçe birincisi, Berat Türkman erkekler kategorisinde ilçe üçüncüsü olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.