Ekm

Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed'in (S.A.V.) doğum tarihi, Rebiulevvel ayının 12. Gecesi (Miladi olarak o günkü tarihle 20 Nisan 571) Mevlid Kandili olarak asırlardır milletimiz tarafından kutlanmaktadır. Milli Eğitim Bakanlığının kararı gereği bu yıl 06-14 Ekim 2022 tarihleri arası Mevlid-i Nebi Haftası olarak kutlanacaktır. Okulumuzda da bu vesile ile Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed Mustafa'yı (S.A.V.) anmak, anlamak, daha iyi tanımak ve O'nun yüce ahlakını örnek almak amacıyla bazı etkinlikler yapılmıştır. Bu etkinlikler arasında; Mevlid-i Nebi temalı sınıf panoları ve okul panosu hazırlamak, sınıflarda Mevlid-i Nebi Programları yapmak, siyer yarışmaları düzenlemek, peygamberimize mektup yazma etkinliği gibi çalışmalar yer almaktadır.

Ağu

2021-2022 Eğitim ve Öğretim yılında üstün başarı sergileyen öğrencilerimizi bisiklet hediyesi ile ödüllendirdik. Öğrencilerimizi, emeği geçen öğretmenlerimizi kutlar, başarılarının devamını dileriz.